Sesongbord- Matkurs og langbordsmåltid

Hva er et sesongbord?
-Et deltakende matkurs hvor vi sammen lager grøntsentrert mat med mye smak. Sammen lager vi 7 retter med sesongens beste råvarer. Vi avslutter kjøkkenseansen med et langbordsmåltid. Både råvarene og borddekkinga gjenspeiler årstida.

I juni dekkes GRØNT FESTBORD hvor ville vekster, asparges mm får spille hovedrollen. I august bugner det på åkeren og overfloden av grønnsaker gjør at vi inviterer til GRØNNSAKSGILDE.I september inviterer vi til et helt nytt konsept med BLOMSTERFEST!
I oktober blir det HØSTLIG NÆRING og tradisjon tro blir det atter GRØNT JULEMATKURS på Århus gård i november.

Sesongbord er et konsept utviklet av Julianes kokebok.

Forrige
Forrige

Økouka Agder- Høstens matfest i uke 38

Neste
Neste

Samarbeid med magasinet Ren Mat